1v1.lol slope unblocked io games
spot_imgspot_img

Saveti za hranu ako ste u poseti Japanu

Da li biste putovali preko pola sveta samo da biste pojeli nešto zaista ukusno? Ako je odgovor da, na pravom ste mestu. Dolazeći od nekoga ko je stalni putnik i ljubitelj hrane, možete biti sigurni da ćete na ovom blogu moći da pronađete najzanimljivije i najkorisnije savete o hrani jer je u potpunosti posvećen četiri najlepše stvari na svetu: putovanja, hranu, piće i događaje ili zabavu. Dakle, ako zaista volite da zgrabite zalogaj, moći ćete da pronađete mnogo zanimljivih stvari o hrani koja dolazi iz usta stručnjaka.

Postoji mnogo sjajnih mesta na svetu, ali ništa nije ni blizu Japanu. Zemlja izlazećeg sunca je barem fascinantna. Sada, kao i svaka druga zemlja, Japan ima svoju uličnu hranu. Za razliku od SAD ili Evrope, njihova ulična hrana nije označena kao nezdrava hrana i zapravo je veoma zdrava i što je najvažnije, neverovatno ukusna. Ako idete u posetu Tokiju, obavezno posetite pijacu Cukidži.

Ovo mesto je jednostavno magično i prave razna jela i ukusne grickalice.

Poznata je i kao ulica japanske hrane i možete je obići. Ima dosta malih mesta, gde možete popiti lep i ukusan čaj dok čekate hranu. Japanci su veoma tradicionalni i njihova ljubav prema čaju je potpuno zapanjujuća.

Caj u japanu

Uživajte u tradicionalnom ispijanju čaja

Svaki gutljaj im je skoro kao ritual i veoma je umirujuće gledati ih dok uživaju. Prvo i najvažnije, ako ste u Tokiju, morate probati njihov legendarni gulaš od orgulja. Japan je poznat kao raj za morske plodove i neverovatno je šta se ovde može naći. Ali nemojte ovo pogrešno shvatiti, u Japanu postoji mnogo raznovrsnih jelovnika, ne vrti se sve samo oko morskih plodova. Samo što je to najpopularnija vrsta hrane i većina njihovih nacionalnih jela je od pirinča i morskih plodova i ribe.

Postoji izreka da Japanci imaju tendenciju da žive duže jer se njihova ishrana uglavnom zasniva na morskim plodovima. Ono što je ovde zaista legendarno je čorba na bazi misoa sa organima. Postoji bezbroj njegovih verzija i to je u osnovi mešavina organa, mnogo džigerica i sve polako ključa u njihovim tradicionalnim posudama za kuvanje. Neverovatno je ukusno iako ne izgleda tako. Ne dozvolite da vas izgled zavara, ovo je ovde specijalitet.

Ovo je savršen trenutak da probate nešto što nikada ranije niste probali, a svež morski jež bi mogao biti pravi izbor. Ovo je jedan od najboljih zalogaja koje možete uzeti u Japanu. Znaš da to duguješ

spot_imgspot_img

Povezani članci

spot_img

Poslednje